FALANS hemtjänst i Falköping

Med bästa möjliga stöttning och ett mycket gott bemötande, så arbetar vi på Falans Hemtjänster ständigt för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska trivas och må gott hos oss.

Kontakta oss

Samverkan och planering

Vi erbjuder hemtjänst med kvalité och har ett mycket gott bemötande. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska trivas och må gott hos oss.

Som kund kan du åka med i vår bil om du vill åka med och handla eller åka på läkarbesök. Vi erbjuder också hjälp med online beställning av matvaror. Vi har gemensamhetsträffar med musik och gofika.

Kompetens

Vi arbetar med omsorgsutbildad personal i första hand, men lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vidareutbildar vår personal utefter det behov vi möter hos dig som kund så att du alltid kan känna dig trygg.

 

Kvalitet

Vi arbetar med Kvalité och kontinuitet i små grupper där du som kund är viktigast. Vi gör kontinuerligt uppföljningar på din hemtjänst där du Själv uppger dina åsikter. Dina åsikter är viktiga för oss! vi vill veta vad du tycker om oss. Vi jobbar i ett öppet och tillåtande klimat där

Hemtjänst Falköping