Val av omsorg

Drivs av tre personligt engagerade tjejer!
Med stor erfarenhet av yrket som personlig assistent,
och som mamma till en funktionshindrad dotter,
är vi de perfekta teamet!

Här finns kontakt uppgifter till oss

Kontakt

VD/Verksamhetschef, kundansvarig

SUSANNE

Jag är utbildad beteendevetare med särskilda kurser i samtalsmetodik. Denna kunskap använder jag bland annat i stödsamtal med arbetsledare, personal och anhöriga. Jag brinner för att få möjlighet att hjälpa kunder till en fungerande vardag.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig!

Ekonomiansvarig 

CAROLINA

Jag är uppvuxen i en familj där min lillasyster föddes med en funktionsvariation, vilken vi ännu inte fått någon diagnos på trots att hon föddes 94. Jag har därför stor erfarenhet av hur det är att leva med assistans i familjen och jag vet hur det är när vi helt plötsligt måste planera om för lillasyster blev sjuk. Jag har också arbetat och hjälpt en familj att bygga upp assistansen runt deras barn, där jag var en av de första som blev anställd, då i kommunens regi. Under de 10 åren som jag arbetade i familjen jobbade jag väldigt nära alla i familjen, jag har följt familjen i alla deras situationer som varit under dessa 10 år. – Alla har rätt till ett värdigt liv

HR Chef , kundansvarig 

Mia

Jag började mitt arbete som personlig assistent 2003 som under första året utvecklades till arbetsledning. Under kommande 10 år fortsatte jag arbeta som personlig assistent inkl. arbetsledning. 2014 lämnade jag min roll som assistent och gick över i vad vi kallar rollen som Hr Chef. Har utbildat mig inom arbetsledning, svåra samtal, löne och medarbetarsamtal samt personlig utveckling som chef och ledare. Jag ser utbildning som ett bra arbetsverktyg men förespråkar främst i ett arbete med människor personligt engagemang, glädjen, intresset samt den naturliga känslan av att arbeta utifrån hjärtat.

Jag har tron på att alla gör sitt bästa och finns alltid som ett stöd till dem som så önskar.

Välkommen att kontakta mig för frågor!

0515 685573   mia@valavomsorg.se